Kahve falında ölüleri saklamak

Kahve falında ölüleri saklamak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine delalet eder.

Kahve falında ölüleri saklamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kafasından geçenleri öğrenmek için net sorular sormanız gerekebilir.

Kahve falında ölü saklamak kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyü saklamak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında ölü birini saklamak işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüleri saklamak aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek saklamak kavgaların büyüyeceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında polisten silah saklamak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine alamet eder.

Kahve falında hazine saklamak itibar edineceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında silah saklamak işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top