Kahve falında ölüleri kefenlemek

Kahve falında ölüleri kefenlemek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıhhat ve moral bulacağına, itibarını geri kazanacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine işaret eder.

Kahve falında ölüleri kefenlemek gördüyseniz:

  • Aile yaşamında gelişebilecek sorunlar kendiliğinden çözüme kavuşacaklar.

Kahve falında ölü yıkamak kefenlemek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına yorulur.

Kahve falında ölü kefenlediğini görmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü kefenlediğini görmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü kefenlemek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birini kefenlemek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü yıkamak ve kefenlemek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, dertleşerek moral bulacağına işaret eder.

Kahve falında ölüleri kefenlemek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında ölü kefenlemek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top