Kahve falında ölü yıkamak kefenlemek

Kahve falında ölü yıkamak kefenlemek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, verdiği emeklerin heba olacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölü yıkamak kefenlemek gördüyseniz:

  • Size her zaman doğru fikir veren veya önemli tavsiyeleri olan kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında ölü yıkamak ve kefenlemek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine delalettir.

Kahve falında ölü yıkamak kefenlemek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, maneviyatının çökeceğine alamet eder.

Kahve falında ölüleri kefenlemek depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, kendisini çok daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü birini kefenlemek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü kefenlemek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü kefenlediğini görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında ölü kefenlediğini görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında ölü kefenlemek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top