Kahve falında ölü yıkamak ve kefenlemek

Kahve falında ölü yıkamak ve kefenlemek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, hayata daha sıkı tutunacağına, hayatın fal sahibine güleceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında ölü yıkamak ve kefenlemek gördüyseniz:

  • Size engel olan kişi ya da durumların ortadan kalktıklarını görebileceksiniz.

Kahve falında ölü yıkamak kefenlemek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında ölü yıkamak ve kefenlemek maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birini kefenlemek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında ölü kefenlemek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kefenlediğini görmek zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü kefenlemek tüm fırsatları değerlendireceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında ölü kefenlediğini görmek kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüleri kefenlemek kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, fal sahibi erkekse şansının açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top