Kahve falında pudingli pasta görmek

Kahve falında pudingli pasta görmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, kötü günleri geride bırakacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalettir.

Kahve falında pudingli pasta gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgilinizle bazı görüş ayrılığınız olabilir.

Kahve falında pudingli pasta görmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında kakaolu puding görmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine işaret eder.

Kahve falında kakaolu puding yemek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına tabir olunur.

Kahve falında muzlu puding görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında puding yapmak gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına inanılır.

Kahve falında çilekli puding görmek aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çilekli puding yemek kazancının ve canın güvence altında olacağına, kişinin başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında puding pişirmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, işlerin yolundan çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top