Kahve falında ölü yıkamak

Kahve falında ölü yıkamak yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü yıkamak gördüyseniz:

  • Yeni bir yola girmenizi sağlayacak olaylar zinciri başlıyor.

Kahve falında ölüyü sabunla yıkamak fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine delalettir.

Kahve falında ölü yıkadığını görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine inanılır.

Kahve falında birinin ölü yıkadığını görmek uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü bebeği yıkamak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü ayağı yıkamak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir ölüyü yıkamak rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü çamaşırı yıkamak sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kadın yıkamak aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top