Kahve falında ölü bebeği yıkamak

Kahve falında ölü bebeği yıkamak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ölü bebeği yıkamak gördüyseniz:

  • Özgür ruhunuz dikkat çekmenize neden oluyor.

Kahve falında bebek ölüsü yıkamak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü bebek yıkamak üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine işaret eder.

Kahve falında ölü bebeği yıkamak zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü erkek yıkamak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, şansın kaçacağına inanılır.

Kahve falında annenin ölüsünü yıkamak bununla kalmayarak iflas edeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü dişi yıkamak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine işarettir.

Kahve falında ölü adam yıkamak gelir kaybedeceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü yüzü yıkamak zevki sefa içinde olacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top