Kahve falında ölü yıkadığını görmek

Kahve falında ölü yıkadığını görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü yıkadığını gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi herhangi bir sorumluluk altına sokabilecek şeyleri kabul etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında anne ölüsü yıkamak kudret sahibi olacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek ölüsü yıkamak çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü saçı yıkamak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında kadın ölüsü yıkamak iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında babasının ölüsünü yıkamak kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü yüzü yıkamak kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü insan yıkamak uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü adam yıkamak hakkın lütuflarına sahip olunacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top