Kahve falında ölü gömüldüğünü görmek

Kahve falında ölü gömüldüğünü görmek sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, isteklerini yerine geleceğine, büyük başarılar elde edeceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında ölü gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Bir tür maneviyat arayışı içinde olmanız mümkündür.

Kahve falında ölünün gömülmediğini görmek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına delalet eder.

Kahve falında ölüp gömüldüğünü görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına işaret eder.

Kahve falında ölüp gömülmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün gömüldüğünü görmek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine delalettir.

Kahve falında ölü birinin gömüldüğünü görmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına delalettir.

Kahve falında ölü gömüldüğünü görmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ölüp mezara gömülmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına inanılır.

Kahve falında ölünün gömülmesini görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, bunun için sabırsızlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top