Kahve falında ölüp gömüldüğünü görmek

Kahve falında ölüp gömüldüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüp gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Harcamalar artabilir.

Kahve falında ölüp mezara gömülmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, sermayenin harcandığına değeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüp gömülmemek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında ölüp gömüldüğünü görmek isteklerini yerine geleceğine, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölünün gömülmesini görmek işlerin düşeceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün gömüldüğünü görmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün gömülmediğini görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında ölü gömüldüğünü görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine yorulur.

Kahve falında ölüp gömülmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top