Kahve falında ölü birinin gömüldüğünü görmek

Kahve falında ölü birinin gömüldüğünü görmek afiyette ve keyifte olacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, adının ülke dışında yayılacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birinin gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Sizinle aynı endişeleri, değerleri veya çözüm yollarını paylaşan kişilerle iş birlikleri yapabilir veya iş birlikleri kurabilirsiniz.

Kahve falında ölü birinin gömüldüğünü görmek adını kirleteceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüp gömüldüğünü görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün gömülmesini görmek herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında ölüp gömülmemek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında ölüp gömülmek atılan adımların zorluk yaratacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine yorulur.

Kahve falında ölünün gömüldüğünü görmek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına delalettir.

Kahve falında ölünün gömülmediğini görmek işlerin kara geçeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü gömüldüğünü görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top