Kahve falında babadan para almak

Kahve falında babadan para almak zor zamanların çok eskide kalacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, bereketli işler yapacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında babadan para almak gördüyseniz:

  • Olunması gerektiğinden çok daha fazla kesin veya katı konuşuyor olabilirsiniz.

Kahve falında babaya bozuk para vermek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine delalettir.

Kahve falında ölü babadan para almak kişinin isteklerine nail olacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş babasina para vermek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babadan para almak kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, işinde çok büyük bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babadan kağıt para almak tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, geçim derdinin son bulacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş olan babaya para vermek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen babamdan para almak her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına tabir olunur.

Kahve falında anne ve babadan para almak hayaller kurulacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top