Kahve falında ölmüş teyzeyi görmek

Kahve falında ölmüş teyzeyi görmek fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş teyzeyi gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin kalıbının insanı olmadığını düşünebilirsiniz.

Kahve falında uzaktaki teyzeyi görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı teyzeyle konuşmak zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir teyze görmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında teyze oğluyla evlenmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında teyzeyle kavga etmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş teyzeyi görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına delalettir.

Kahve falında babamın teyzesini görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen teyzeyi görmek fal sahibinin muradına ereceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top