Kahve falında ölen teyzeyi görmek

Kahve falında ölen teyzeyi görmek rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında ölen teyzeyi gördüyseniz:

  • İstekleriniz en kısa sürede yerine gelebilir, istekleriniz konusunda net olmalısınız.

Kahve falında teyzenin hamile olduğunu görmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında teyze olmak dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teyzenin elini öpmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına işaret eder.

Kahve falında teyze oğluyla evlendiğini görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, işlerin canlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında teyzeye kızmak en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine tabir olunur.

Kahve falında teyzenin boşandığını görmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş teyzeyi diri görmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında teyze kızına aşık olmak yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top