Kahve falında babamın teyzesini görmek

Kahve falında babamın teyzesini görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babamın teyzesini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde ilham verici gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında babamın teyzesini görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında teyze ve anneyi görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı teyzeye para vermek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında teyzesinin ağladığını görmek yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında teyze öldürmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı bir teyzeyle konuşmak makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş teyze görmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında teyzenin evini görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top