Kahve falında ölmeden mezara gömülmek

Kahve falında ölmeden mezara gömülmek dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, zahmete düşeceğine yorulur.

Kahve falında ölmeden mezara gömülmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde veya arkadaşlık ilişkilerinizde yapacağınız değişiklik, hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak şanslarla karşılaşmanızı sağlayacak yönde ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında mezara birinin gömüldüğünü görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canlı canlı mezara gömülmek zenginliğinin, konforunun artacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezara gömülmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diri diri mezara gömülmek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni gömülmüş mezar görmek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, onunla yeniden kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezara canlı gömülmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüp mezara gömülmek hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına alamet eder.

Kahve falında mezarda gömü bulmak sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, konuşmaz olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top