Kahve falında mezara birinin gömüldüğünü görmek

Kahve falında mezara birinin gömüldüğünü görmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara birinin gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Duygularınız veya egonuz nedeniyle amatör bir imaj çizme riskiniz olabilir.

Kahve falında mezara canlı gömülmek fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta birinin gömüldüğünü görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezara gömüldüğünü görmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında diri diri mezara gömülmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, hem hayatının kurtulacağına yorulur.

Kahve falında mezarda gömülmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin mezara gömüldüğünü görmek yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, hatalı yollara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında canlı canlı mezara gömülmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarda gömü bulmak sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top