Kahve falında yeni gömülmüş mezar görmek

Kahve falında yeni gömülmüş mezar görmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, fal sahibinin şansının açılacağına, ün salacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine inanılır.

Kahve falında yeni gömülmüş mezar gördüyseniz:

  • Bir münakaşaya karışmanız ya da aşırı gayret sarfetmeniz gereken bir işe girişmeniz olasıdır.

Kahve falında yeni gömülmüş mezar görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta birinin gömüldüğünü görmek hoş muhabbette olacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında mezarda gömülmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine alamet eder.

Kahve falında canlı canlı mezara gömülmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, kendi geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmeden mezara gömülmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, üzüntülerini bölüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezara gömülmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında ölüp mezara gömülmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında mezara canlı gömülmek başarıyla geleceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top