Kahve falında mezarda gömü bulmak

Kahve falında mezarda gömü bulmak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, yeni kişilerle tanışacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, hem eğleneceğine, maddi olarak zayıflayacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda gömü bulmak gördüyseniz:

  • Olaylar üzerinize biraz peş peşe geliyor.

Kahve falında mezarda gömü bulmak gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında evinde gömü bulmak onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına işarettir.

Kahve falında gömü yeri bulmak çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında gömü altın bulmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine inanılır.

Kahve falında gömü bulmak hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında altın gömüsü bulmak sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında gömü para bulmak kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında evde gömü bulmak ün ve itibar sahibi olacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top