Kahve falında ölen kişiden şeker almak

Kahve falında ölen kişiden şeker almak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine delalettir.

Kahve falında ölen kişiden şeker almak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, bazı üzücü sözler sizi çekememelerinden kaynaklanabilir.

Kahve falında ölen kişiden şeker almak de elinin bollaşacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında mevlit şekeri görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına tabir olunur.

Kahve falında şeker sucuğu görmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında şeker aldığını görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına delalet eder.

Kahve falında bir kıza şeker vermek endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz çay şekeri görmek fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında şeker pancarı sökmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında saplı şeker görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top