Kahve falında mevlit şekeri görmek

Kahve falında mevlit şekeri görmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, parasız günler geçireceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mevlit şekeri gördüyseniz:

  • İnsanları etkilerek istediğinizi yaptırtmanız çok kolaydır.

Kahve falında mevlit şekeri görmek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mevlit görmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında mevlit dinlemek hainlik yapacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camide mevlit dinlemek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında kalabalık mevlit görmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemekli mevlit okutmak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mevlide davet edilmek eşe dosta yardım edileceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mevlit kalabalığı görmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, her geçen gün başarıların artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top