Kahve falında ölen babayı yaşıyor görmek

Kahve falında ölen babayı yaşıyor görmek yeni mallara kavuşacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, elindeki malların gideceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölen babayı yaşıyor gördüyseniz:

  • Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut işinizde yeni birşeyler yapmanız ya da terfii etmeniz olasıdır.

Kahve falında ölmüş babayı yaşıyor görmek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına inanılır.

Kahve falında ölen babayı yaşıyor görmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş babasını yaşıyor görmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babayı yaşlanmış görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadının evine gitmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı teyzeye yardım etmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini çok yaşlı görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı tavuk görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top