Kahve falında ölmüş babayı yaşıyor görmek

Kahve falında ölmüş babayı yaşıyor görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, zengin bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı yaşıyor gördüyseniz:

  • Yeni eğitimler, seminerler, kurslar, seyahatler, farklı alanlarda edinilecek bilgiler yeteneklerinizi farklı şekilde değerlendirmenize ya da alışılmadık kişilerle tanışmanıza neden olabilir.

Kahve falında ölen babayı yaşıyor görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babayı yaşıyor görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş babasını yaşıyor görmek eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine alamet eder.

Kahve falında babayı yaşlanmış görmek hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı bir kadının öldüğünü görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük yaş pasta görmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yaş pasta satın almak aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı kadına çarpmak kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, dertlerinin unutulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top