Kahve falında oğlunu ve eşini görmek

Kahve falında oğlunu ve eşini görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, aydınlığa çıkılacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu ve eşini gördüyseniz:

  • Çok yakın zamanda istekleriniz gerçek olabilir.

Kahve falında oğlunu ve eşini görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini ve oğlunu görmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunun eşini görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına tabir olunur.

Kahve falında okunan ezana eşlik etmek kazancının da azalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında eşinin oğlunu görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine inanılır.

Kahve falında ezan okuyanı görmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin oğlunu görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine alamet eder.

Kahve falında oğlunun yüzünü görmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top