Kahve falında kardeşinin oğlunu görmek

Kahve falında kardeşinin oğlunu görmek sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin oğlunu gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın kişisel problemleriyle çok ilgilisiniz.

Kahve falında kardeşinin oğlu olduğunu görmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine alamet eder.

Kahve falında erkek kardeşinin oğlu olduğunu görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin oğlunu görmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine inanılır.

Kahve falında oğlunu evli görmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında küçük oğlunu askere göndermek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında oklu kirpi görmek güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına işaret eder.

Kahve falında okumayı öğrenmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yayla ok atmak işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top