Kahve falında at ve keçi görmek

Kahve falında at ve keçi görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, huzura erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında at ve keçi gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da programlarınızın istendiği gibi gitmeme veya türlü nedenlerle bozulma ihtimali söz konusu olabilir.

Kahve falında at ve keçi görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında kıl keçisi görmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuzu keçi görmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine yorulur.

Kahve falında tiftik keçisi görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keçi dışkısı görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan keçi görmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına işaret eder.

Kahve falında keçi sakalı görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında beyaz keçi sağmak yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top