Kahve falında tiftik keçisi görmek

Kahve falında tiftik keçisi görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına, mal mülk sahibi olacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, önemli bir şahsiyet olacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, olaylı günler geçireceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında tiftik keçisi gördüyseniz:

  • Sizi tek şaşırtabilecek olan şey, ortaya çıkması olası olan yeni bir durumdur.

Kahve falında tiftik keçisi görmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tiftik görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında boynuzsuz keçi görmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında keçi çalmak içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında iki tane keçi görmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, işlerin düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında keçi doğurduğunu görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında keçi görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında keçi eti yemek görmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top