Kahve falında kıl keçisi görmek

Kahve falında kıl keçisi görmek karşısına iyi insanların çıkacağına, hayatının iplerini eline alacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kıl keçisi gördüyseniz:

  • Akla yatkın olmanın ya da sağduyu içermenin çok uzağında olan öneriler, teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında keçi kılı görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kıl keçisi görmek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında keçi pisliği yemek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok keçi görmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında boynuzlu keçi kafası görmek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, araba alınacağına alamet eder.

Kahve falında uçan keçi görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz yavru keçi görmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keçi gütmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top