Kahve falında oğlunu güzel görmek

Kahve falında oğlunu güzel görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunu güzel gördüyseniz:

  • Doğru olamayacak kadar güzel görünen sözlere fazla önem vermemenizde fayda var.

Kahve falında oğlunu güzel görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına işaret eder.

Kahve falında ayetel kürsi okuyamamak haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun mezarını görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun nişanını görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, hızlanacağına işaret eder.

Kahve falında kendini okutmak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalette kuran okunduğunu görmek yollarının açılacağına, dik durmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında kuran okunduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, moral bozukluğu yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş amcasının oğlunu görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top