Kahve falında oğlunun mezarını görmek

Kahve falında oğlunun mezarını görmek sorunlarının günden güne artacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına, yuva kuracağına, para kazanmaya, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunun mezarını gördüyseniz:

  • Dikkatli adımlar atmanızda fayda var.

Kahve falında oğlunu mezarda görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına inanılır.

Kahve falında oğlunu mezarlıkta görmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına yorulur.

Kahve falında oğlunun mezarını görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından okşanmak maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunu yanarken görmek maddi varlığının çoğalacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına delalet eder.

Kahve falında küçük oğlunu askere göndermek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında oğlunu küçük görmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun kafasını kesmek bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top