Kahve falında milletvekiliyle konuşmak

Kahve falında milletvekiliyle konuşmak sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında milletvekiliyle konuşmak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı etkiler var, yanlış kararlar almamaya veya yanıltıcı kişilere inanmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında milletvekili konuşmak Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, bereketli işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında milletvekiliyle konuşmak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, ortamın bir hayli gerileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini milletvekili olarak görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, düzenin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin milletvekili olduğunu görmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine inanılır.

Kahve falında eski milletvekili görmek mal edineceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında milletvekili adayı görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının milletvekili olduğunu görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında milletvekili adayı olmak geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top