Kahve falında arkadaşının milletvekili olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının milletvekili olduğunu görmek güçlükle elde edilecek başarı, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının milletvekili olduğunu gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girmenin sıkıntılı sonuçları olabilir.

Kahve falında arkadaşının milletvekili olduğunu görmek darp edileceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında milletvekili seçilmek özel hayatının da yolunda gideceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına tabir olunur.

Kahve falında milletvekili adayı görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına inanılır.

Kahve falında milletvekili adayı olduğunu görmek çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında milletvekiliyle konuşmak çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında milletvekili adayı olmak kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına delalettir.

Kahve falında eski milletvekili görmek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında kendini milletvekili görmek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top