Kahve falında milletvekili konuşmak

Kahve falında milletvekili konuşmak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, evine bereket geleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında milletvekili konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı projelerin tekrar ele alınması gerekiyor olabilir.

Kahve falında milletvekiliyle konuşmak gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, alanında marka bir isim olacağına işarettir.

Kahve falında milletvekili konuşmak ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının milletvekili olduğunu görmek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini milletvekili olarak görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında birinin milletvekili olduğunu görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski milletvekili görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini milletvekili görmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında milletvekili seçilmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top