Kahve falında milletvekili görmek

Kahve falında milletvekili görmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında milletvekili gördüyseniz:

  • Bazı konularda aksilikler ya da rötarlar söz konusu olabilir.

Kahve falında milletvekiliyle konuşmak hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında milletvekili seçilmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine işarettir.

Kahve falında milletvekili konuşmak işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski milletvekili görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine alamet eder.

Kahve falında milletvekili adayı olduğunu görmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, adının yayılacağına alamet eder.

Kahve falında milletvekili adayı olmak size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini milletvekili görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayan milletvekili görmek zararlarını telafi edeceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top