Kahve falında bayan milletvekili görmek

Kahve falında bayan milletvekili görmek büyük tartışmaların sonlanacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, ailesi ile mutlu olacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine, yeni bir araba satın alınacağına, rahatlığa ereceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine yorulur.

Kahve falında bayan milletvekili gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizin fazla kendinize merkezlenmiş olması mümkündür.

Kahve falında bayan milletvekili görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine delalettir.

Kahve falında milletvekili adayı olduğunu görmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin milletvekili olduğunu görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine alamet eder.

Kahve falında milletvekili konuşmak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında milletvekili adayı görmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini milletvekili olarak görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında milletvekili adayı olmak hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine yorulur.

Kahve falında eski milletvekili görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top