Kahve falında mezarlıktan atlamak

Kahve falında mezarlıktan atlamak istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, umduğunu bulamayacağına, çok zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan atlamak gördüyseniz:

  • Aslında başka şeyler yapmak istemenize rağmen, başka bir şeyle uğraşmanız eğlenceli görünse de, istikrarsız bir görüntü ortaya çıkması diğerlerine rahatsız edici gelebilir.

Kahve falında mezarlıkların üstünden atlamak insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarların üzerinden atlamak elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında mezarın üstünden atlamak rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarların üstünden atlamak acı veren durumların vuku bulacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezardan atlamak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar üzerinden atlamak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine inanılır.

Kahve falında mezarlıktan atlamak onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan üzerinden atlamak zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top