Kahve falında mezarların üzerinden atlamak

Kahve falında mezarların üzerinden atlamak bir sebeple işsiz kalınacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, başarıları ile konuşulacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, düşmanlarını kaybetmeye delalet eder.

Kahve falında mezarların üzerinden atlamak gördüyseniz:

  • Başta iş hayatınız olmak üzere bir çok alanda aşırı şanslı olabilirsiniz.

Kahve falında mezardan atlamak yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mezarların üstünden atlamak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında mezar üzerinden atlamak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan atlamak sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkların üstünden atlamak neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine işarettir.

Kahve falında mezarın üstünden atlamak hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, zenginliğini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarların üzerinden atlamak başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yere atlamak bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top