Kahve falında mezar üzerinden atlamak

Kahve falında mezar üzerinden atlamak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, ün yapmayı başaracağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar üzerinden atlamak gördüyseniz:

  • Ev, aile veya sağlığınızla ilgili yaşanan engellemeler veya aksilikler azalıyor.

Kahve falında mezarın üstünden atlamak daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan atlamak uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıkların üstünden atlamak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında mezarların üzerinden atlamak yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar üzerinden atlamak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarların üstünden atlamak gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezardan atlamak çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurlu suya atlamak çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top