Kahve falında mezarlıkta koyun görmek

Kahve falında mezarlıkta koyun görmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, endişelerinden kurtulacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta koyun gördüyseniz:

  • Bir süredir ön hazırlık aşamasında olan konular ilerleme göstererek yaratıcılığınızı besleyebilir veya banka hesaplarınızı arttırabilir.

Kahve falında mezarda koyun görmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, iftiraya maruz kalınacağına yorulur.

Kahve falında mezarlıkta koyun görmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyunları kaybetmek variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurbanlık koyunlar görmek keyfe kavuşacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyun doğurması görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine işarettir.

Kahve falında koyun paçası görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurbanlık koyun satın almak başarılı ve kazançlı olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında koyuna tuz vermek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top