Kahve falında mezarda koyun görmek

Kahve falında mezarda koyun görmek yeni hobiler edinileceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, hayallerinin yıkılacağına, anne ve baba duası alınacağına, gelişiminin hız kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarda koyun gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ya da yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz aktivitelerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında mezarlıkta koyun görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda koyun görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyun ve keçi pisliği görmek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koyun postu görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında siyah beyaz koyun görmek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında sarı koyun görmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyunu kaybetmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine delalettir.

Kahve falında koyun kesilmesini görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top