Kahve falında koyuna tuz vermek

Kahve falında koyuna tuz vermek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında koyuna tuz vermek gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi yeniden gözden geçirmeniz durumunda bağlantınızı güçlendirmenin yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında koyuna tuz vermek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, iyi zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ıslak tuz görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, yüzünde güller açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuzlu pilav yemek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, sorumlu tutacağına tabir olunur.

Kahve falında tuzlu göl görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında şeker ve tuz görmek hafif ve iyi hissedeceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuzlu bir şeyler yemek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına işaret eder.

Kahve falında tuzlu su yutmak işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında tuzlu bisküvi görmek âlim kişiler arasına gireceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top