Kahve falında mezarlıkta köpek görmek

Kahve falında mezarlıkta köpek görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, mutlu olacağına ve güleceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta köpek gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız nasıl hissettiğinizi göstermelisiniz.

Kahve falında mezarlıkta köpek görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mezar üstünde köpek görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, kazançlı kapıların açılacağına delalettir.

Kahve falında mezarlık köpek görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, bereket ve huzur getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarda köpek görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıkta siyah köpek görmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar başında köpek görmek güç, kudret ve iman sahip olacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında mezarlık ve köpek görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında mezar ve köpek görmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top