Kahve falında mezarlık köpek görmek

Kahve falında mezarlık köpek görmek içinin hafifleyeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, kızgınlıkların geçeceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlık köpek gördüyseniz:

  • Lükse aşırı düşkünlük göstermeniz hesapta olmayan maddi kayıplara sebep olabilir.Şansınıza fazla güvenmek sizi yanıltabilir.

Kahve falında mezarlıkta siyah köpek görmek zenginliğinin artacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında mezarlık köpek görmek isteklerin yerine geleceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında mezarlık ve köpek görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta köpek görmek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına işaret eder.

Kahve falında mezarda köpek görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünde köpek görmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar üstünde köpek görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine delalettir.

Kahve falında köpek mezarı görmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top