Kahve falında mezar başında köpek görmek

Kahve falında mezar başında köpek görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, onu alkışlayacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, parasının ve makamının artacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar başında köpek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimseler içinde en sağlıklı olarak siz karar verebilirsiniz.

Kahve falında mezar başında köpek görmek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar başında oynamak mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar başında beklemek çok kötü günler yaşayacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına yorulur.

Kahve falında mezarlık başında ağlamak beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar başında ağlayan birini görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar başında oturduğunu görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar başında dua okumak hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına işarettir.

Kahve falında mezar başında durmak iş yerinde çok zarar edileceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top