Kahve falında mezarlık yıkamak

Kahve falında mezarlık yıkamak sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, gelişmelerin olacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında mezarlık yıkamak gördüyseniz:

  • Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden eniyi sonucu elde edebilirsiniz.

Kahve falında mezarlığı yıkamak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta çamaşır yıkamak hayallerinin de yarım kalacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta bulaşık yıkamak çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, şerefli bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlık yıkamak ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına alamet eder.

Kahve falında mezar yıkamak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar taşı yıkamak emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta yıkamak insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünü toprakla yıkamak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, bedeninin şifa bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top