Kahve falında mezar yıkamak

Kahve falında mezar yıkamak onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında mezar yıkamak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime önem verin.

Kahve falında mezar yıkamak canın ve malının da her zaman güvende olacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta çamaşır yıkamak aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına yorulur.

Kahve falında mezar taşı yıkamak geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlık yıkamak eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlığı yıkamak kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta bulaşık yıkamak patron olunacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında koyun yıkamak sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında kefen yıkamak geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, her daim Allah yolunda olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top