Kahve falında mezarlıkta çamaşır yıkamak

Kahve falında mezarlıkta çamaşır yıkamak zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, malında azalmaya, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında mezarlıkta çamaşır yıkamak gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden fazla şey yüklenebilirsiniz.

Kahve falında mezarlıkta çamaşır yıkamak sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında küvette çamaşır yıkamak zor zamanların çok eskide kalacağına, hoş olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında iç çamaşırını yıkamak büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında başkalarının çamaşırlarını yıkamak dertlerin başlayacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine işarettir.

Kahve falında başkasının çamaşır yıkadığını görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında ırmakta çamaşır yıkamak kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, hırpalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamaşırlarını yıkamak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, kötü karakterli bir kadına alamet eder.

Kahve falında ölü çamaşırı yıkamak işlerinde verimsiz hale geleceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top