Kahve falında mavi yeşil yılan görmek

Kahve falında mavi yeşil yılan görmek haksızlık yapmayacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına işarettir.

Kahve falında mavi yeşil yılan gördüyseniz:

  • Aynı zamanda birkaç yerde olmanızı gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında mavi yeşil yılan görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine işarettir.

Kahve falında mavi büyük yılan görmek fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine delalettir.

Kahve falında mavi uzun yılan görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renk yılan görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına delalet eder.

Kahve falında mavi beyaz yılan görmek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük mavi yılan görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında mavi siyah yılan görmek başkasının hakkına göz dikileceğine, işlerinden feragat edeceğine işarettir.

Kahve falında mavi renkte yılan görmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top