Kahve falında maden aramak

Kahve falında maden aramak çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maden aramak gördüyseniz:

  • Çevrenizde size düşman olan bazı kimseler bulunabilir.

Kahve falında maden aramak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maden görmek çok zor zamanlar geçireceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında maden taşı görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına işarettir.

Kahve falında maden suyu şişesi görmek giderlerin artış göstereceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında maden kömür görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yapılan ahlaksız davranışlara rivayet etmektedir.

Kahve falında kömür maden görmek hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında değerli maden görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz maden görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top