Kahve falında maden taşı görmek

Kahve falında maden taşı görmek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, ekmeğinin çoğalacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, mal mülk sahibi olacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, büyük takdir toplanacağına alamet eder.

Kahve falında maden taşı gördüyseniz:

  • Son zamanlardaki yorumlarınızı dikkate alırsanız, aşk hayatınızı canlandırabilir veya hayatınızla ilgili temel kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında maden taşı görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında maden suyu içmek üzüntü duyacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına işarettir.

Kahve falında maden aramak istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında değerli maden görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında kömür maden görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, işleri yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maden görmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında maden kömür görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında maden kömürü görmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top